Δήμος Θεσσαλονίκης: Fake news οι δήθεν απομακρύνσεις αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κι ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος με αρμοδιότητες για την προστασία των αδέσποτων ζώων, κ. Σωκράτης Δημητριάδης, διαψεύδουν κατηγορηματικά καταγγελίες που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περί δήθεν παράτυπης απομάκρυνσης αδέσποτων σκύλων.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, με μέριμνα του Δήμου Θεσσαλονίκης, έχουν απομακρυνθεί μόνον δύο σκυλιά από την περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, τα οποία κρίθηκαν επικίνδυνα, έπειτα από επιθέσεις, εκ των οποίων μάλιστα οι τρεις σε μικρά παιδιά. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη περίπτωση, με υπεύθυνη δήλωση των φιλόζωων που τα περιέθαλπαν, τα συγκεκριμένα ζώα παραδόθηκαν σε αυτούς προς φιλοξενία για δύο εβδομάδες, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, με σκοπό την υιοθεσία τους.
Οποιαδήποτε άλλη φήμη περί αδιάκριτης επέμβασης και επιχείρησης συλλογής αδέσποτων ζώων είναι ψευδής. «Η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι απαράδεκτη και, ως Δήμος Θεσσαλονίκης, επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα», σημείωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.
ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος