Δήμος Καλαμαριάς και WE 4 ALL φύτεψαν 150 δενδρύλλια στο στρατόπεδο Κόδρα

Ο Δήμος Καλαμαριάς ένωσε τις δυνάμεις του με τον μη κερδοσκοπικό περιβαλλοντικό οργανισμό WE 4 ALL και φύτεψαν 150 δενδρύλλια (πικροδάφνες, ροδιές, αγγελικές και μυδικες) στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα. Παρά το γεγονός ότι η δράση δεν έγινε γνωστή, καθώς οι διοργανωτές ήθελαν να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και να αποφύγουν τον συνωστισμό εξαιτίας της πανδημίας, αρκετοί ήταν οι επισκέπτες στο Κόδρα, ιδιαίτερα γονείς με τα παιδιά τους, που έσπευσαν να βοηθήσουν στην δενδροφύτευση, πάντα με αποστάσεις.

Τα μανίκια όμως σήκωσαν και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, κ. Γιάννης Δαρδαμανέλης με τον Βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης, κ. Δημήτρη Κούβελα, φυτεύοντας ο καθένας το δικό του δεντρύλλιο.

Στη δενδροφύτευση συμμετείχαν ακόμη η Γενική Γραμματέας του Δήμου Καλαμαριάς, κ. Ελένη Φύκα, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης, κ. Στέλιος Ματσαρίδης, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Ναταλία Παντελίδου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κυραντζής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εθελοντές του WE 4 ALL, που δημιουργήθηκε μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018, έχουν φυτέψει πάνω από 30.000 δέντρα και ο Δήμος Καλαμαριάς ήταν ο πρώτος δήμος στη Θεσσαλονίκη στον οποίο πραγματοποίησαν τη συγκεκριμένη δράση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος