Δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου: Εκ παραδρομής δεν θυμήθηκε να κατεβάσει το βίντεο

Array

“Εκ παραδρομής δεν θυμήθηκε να κατεβάσει το βίντεο, για το οποίο πίστευε ότι βρισκόταν σε site που ήταν σε αχρησία”, ισχυρίστηκε ο Γιώργος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου που σήμερα αφέθηκε ελεύθερος, μετά την απολογία του για την υπόθεση δημοσίευσης ροζ βίντεο με πρώην σύντροφό του την περίοδο 2004-2006. “Από το 2019 δεν έχει ανεβάσει τίποτα και προσπαθεί να σβήσει τα πάντα”, υποστήριξε ο  κ. Δακουράς.

Σύμφωνα επίσης με τον συνήγορο υπεράσπισης, πρόθεσή του είναι να συνενωθούν οι δύο δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί με τις ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Εξέφρασε, παράλληλα, και την ικανοποίησή του με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο τηλεπαρουσιαστής, καθώς κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, ούτε ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, «δεδομένου», όπως σημείωσε, «ότι σε 40 μέρες δικάζεται για μία παρόμοια υπόθεση σε βαθμό πλημμελήματος και είναι σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από την εισαγγελία».

Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, και πάλι ενώπιον ανακριτή έπειτα από νέα καταγγελία, για την οποία βρέθηκε κατηγορούμενος για κακούργημα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, χωρίς εγγύηση.

Στο μεταξύ, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέστρεψε στο σπίτι του στους Νέους Επιβάτες.

Με γρήγορες κινήσεις, κουκουλωμένος και φορώντας μάσκα, μπήκε στο σπίτι του, αρνούμενος να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ, ΑΡΕΤΗ ΤΑΣΟΥΛΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος