Διεθνές Συνέδριο για την Ποιότητα του Αέρα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το Εργαστήριο Μετάδοσης Θερμότητας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ διοργανώνει, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire της Αγγλίας, το «13ο Διεθνές Συνέδριο Ποιότητας Αέρα – Επιστήμη και Εφαρμογή (Air Quality 2022)».

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2022 στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, ενώ στις εργασίες του θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 200 σύνεδροι από 40 χώρες.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν ειδικές συνεδρίες για επίκαιρα επιστημονικά θέματα, όπως Αέρια Ρύπανση και Υγεία, Καινοτόμοι Αισθητήρες Αέριας Ρύπανσης, Ναυτιλία και Αέριοι Ρύποι, Εξασφάλιση Ποιότητας Αέρα με την Υλοποίηση των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης. Στις εργασίες του Συνεδρίου θα συμμετάσχουν οι εγκυρότεροι παγκοσμίως ερευνητές των συγκεκριμένων επιστημονικών πεδίων.

Το Συνέδριο απευθύνεται στην ακαδημαϊκή κοινότητα, σε εταιρείες του κλάδου και σε δημόσιους φορείς. Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η αγγλική.

Περισσότερες πληροφορίες, το πρόγραμμα, η διαδικασία εγγραφής κ.α., στον σύνδεσμο http://aix.meng.auth.gr/AirQuality2022.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος