Διεκόπη το Μπελενένσες – Μπενφίκα, κατέβηκαν με 9 παίκτες οι γηπεδούχοι λόγω κορονοϊού (pic)

Ο αγώνας της Μπελενένσες με την Μπενφίκα στο «Εστάδιο Νασιονάλ» ξεκίνησε κανονικά αλλά ολοκληρώθηκε λίγο μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, καθώς τον διέκοψε ο διαιτητής Μανουέλ Μότα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν ήδη στα πρώτα 45 λεπτά με 7-0, καθώς δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στην ομάδα του Μπελέμ που παρατάχθηκε με μόλις 9 παίκτες, αποδεκατισμένη από τον κορονοϊό που την έπληξε.

Μάλιστα, η κάμερα της τηλεόρασης έδειξε τον πρόεδρο των γηπεδούχων δακρυσμένο από την αγωνιστική «σφαγή» της ομάδας του. Στην έναρξη του δεύτερου μισού, όμως, η Μπελενένσες εμφανίστηκε με επτά ποδοσφαιριστές, καθώς όπως δήλωσαν οι παράγοντές της δύο παίκτες είχαν τραυματιστεί.

Ύστερα από μερικά λεπτά στην επανάληψη ο τερματοφύλακας Ζοάο Μοντέιρο, που έπαιζε… μέσος λόγω των συνθηκών, έπεσε στο έδαφος λέγοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει κι έτσι, βάσει του κανονισμού, ο Μότα διέκοψε τον αγώνα, αφού η Μπελενένσες έμεινε με 6 παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γηπεδούχοι έχουν χάσει το παιχνίδι. Απομένει να φανεί αν το σκορ θα είναι 3-0 (στα χαρτιά) ή θα μετρήσει εκείνο που είχε διαμορφωθεί τη στιγμή της διακοπής.

H ηρωική… εννιάδα της Μπελενένσες:

https://twitter.com/OsBelenensesSAD/status/1464689966269841412?s=20

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος