Διατροφικές προτάσεις από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, συμμετέχει δυναμικά για μία ακόμη χρονιά στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής παρουσιάζει μια σειρά τριών καινοτόμων προϊόντων τα οποία απέσπασαν διεθνείς διακρίσεις, συμβάλλοντας στην υγιεινή ισορροπημένη διατροφή.

Η καινοτομία τους αυτή τη φορά σχετίζεται με το δίχρωμο ζυμάρι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΟΛΓΑ ΔΑΔΙΝΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος