Διαμαρτυρία των μελών του Συνδέσμου Μεταφορικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος

Σε νέα κινητοποίηση προχώρησαν τα μέλη του Συνδέσμου Μεταφορικών Επιχειρήσεων Βορείου Ελλάδος, που διαμαρτύρονται για το σύστημα φορτώσεων του λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σύστημα «δημιουργεί τεράστια προβλήματα εδώ και δύο χρόνια» και για τον λόγο αυτό απέχουν από κάθε φόρτωση και εκφόρτωση εντός του λιμανιού.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

«Μετά την από 14-02-2022 επιστολή που αποστείλαμε στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν εδώ και δύο χρόνια με το ισχύον σύστημα φορτώσεων του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και αφού έχουν προηγηθεί αλλεπάλληλες συναντήσεις και συζητήσεις μας με υπηρεσιακούς παράγοντες της εταιρείας, μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι η θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στις φορτοεκφορτώσεις εμπορευμάτων από και προς το λιμάνι της πόλης μας παραμένει σταθερή και αμετάβλητη.

Για τον λόγο αυτό σήμερα Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 απέχουμε από κάθε φόρτωση και εκφόρτωση εντός του λιμένος Θεσσαλονίκης εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη συνέχιση της λειτουργίας του συστήματος ψηφιακού ορισμού ραντεβού για τις φορτώσεις των εμπορευματοκιβωτίων (T.A.S. – Truck Appointment System) που προκαλεί τις τριτοκοσμικές εικόνες συνωστισμού των φορτηγών στην Πύλη 16 του ΟΛΘ και τις πολύωρες καθυστερήσεις.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος