Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 (video)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η ΜΟΣΧΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Με αντίποινα απειλεί ο Πούτιν σε όποιον ανακατεύεται με την Ουκρανία. Ντόμινο αντιδράσεων για τη διακοπή του ρωσικού φυσικού αερίου σε Πολωνία και Βουλγαρία. Απειλές Gazprom και κατά Γερμανίας, Ουγγαρίας, Σερβίας. Η Κομισιόν προειδοποιεί τις ευρωπαϊκές εταιρίες να μην πληρώσουν σε ρούβλια. Σχέδιο έκτακτης ανάγκης από την κυβέρνηση για την ενεργειακή επάρκεια της χώρας μας.

ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΝΤΟΝΜΠΑΣ – ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Σκληρές μάχες στο Ντονμπάς. Αργή πρόοδος των ρωσικών δυνάμεων στα μέτωπα. Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών σε ρωσικό έδαφος. Το Κρεμλίνο απειλεί – εκ νέου- λέγοντας ότι η Ρωσία θα μπορούσε να επιτεθεί σε χώρες του ΝΑΤΟ που δίνουν όπλα στην Ουκρανία.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΑΝΑΖΗΤΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.

Που επικεντρώνονται οι έρευνες για την μαφιόζικη δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου. Ως στυγνούς εκτελεστές που πήγαν να σπείρουν το θάνατο περιγράφει η κόρη του το φονικό καρτέρι στον πατέρα της.

ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ 

Αποκαλυπτικά στοιχεία αποτυπώνουν την ραγδαία αύξηση της βίας μεταξύ ανηλίκων. Μέσω social media διατυμπανίζουν κλοπές, μαχαιρώματα και τις αιματηρές επιθέσεις.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος