Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 (video)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

Προετοιμασίες πολέμου στην Ουκρανία. Κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, επιστρατεύει εφέδρους, επιτρέπει την οπλοφορία για λόγους αυτοάμυνας. Έτοιμη η Μόσχα να αναπτύξει ανά πάσα στιγμή στρατεύματα στο Ντονμπάς. Απομακρύνονται οι κάτοικοι στην περιοχή, πού αναζητούν καταφύγιο. Απευθείας συνδέσεις.

«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Έτοιμο το πρώτο πακέτο κυρώσεων από την Ε.Ε. Περιλαμβάνει υψηλόβαθμα στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης. Αναλυτικά η απόφαση. Πολεμική κατάσταση στις τιμές της ενέργειας, το σχέδιο της Ελλάδας για τη στήριξη των νοικοκυριών.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ

Βήμα βήμα η χαλάρωση των περιορισμών. Τι αποφάσισε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για την κατάργηση της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ

Μετ` εμποδίων η νέα επιχείρηση της ΕΜΑΚ στο καμένο πλοίο. Εφιαλτικές οι συνθήκες που επικρατούν, επιτόπου και οι συγγενείς των 10 αγνοούμενων.

ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ στην Αττική Οδό για τον εγκλωβισμό των οδηγών και το φιάσκο στην κακοκαιρία Ελπίς. Η Επιτροπή Διερεύνησης αποδίδει την πλήρη ευθύνη στην εταιρεία. Τι προκύπτει από το πόρισμα.
 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος