Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 (video)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ «ΚΑΔΡΟ» ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ

Εκ νέου επίθεση Ερντογάν σε Ελλάδα και Ευρώπη για το μεταναστευτικό λίγες ημέρες πριν από τη Σύνοδο Κορυφής. Σε απόλυτη ετοιμότητα η Αθήνα σε μια νέα απόπειρα εργαλειοποίησης των μεταναστών από τη γείτονα.

ΓΑΛΛΙΑ: Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Πολιτική αβεβαιότητα στη Γαλλία μετά την απώλεια της απολυτής πλειοψηφίας από την παράταξη Μακρόν. Η αναζήτηση συμμαχιών και η δύσκολη εξίσωση της διακυβέρνησης. Πρόταση μομφής ζητεί ο Μελανσόν – πανηγυρισμοί στο στρατόπεδο της Λεπέν.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΩΝ: ΑΥΞΑΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις για το fuel pass. Διευρυμένη ως προς το ποσό και τον αριθμό δικαιούχων η επιδότηση καυσίμων – Επιδότηση και στο πετρέλαιο κίνησης. Πώς θα επιστραφούν οι ειδικοί φόροι κατανάλωσης στους αγρότες.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ – ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις αντικατάστασης ηλεκτρικών συσκευών με επιδότηση έως 710 ευρώ. Αναλυτικά η διαδικασία βήμα προς βήμα.

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

Ασφυκτικοί θάνατοι από εγκληματικές ενέργειες το πόρισμα των ιατροδικαστών για τα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα. Στελέχη του Ανθρωποκτονιών λαμβάνουν καταθέσεις από το συγγενικό περιβάλλον της κατηγορούμενης μητέρας. Τα επόμενα βήματα της εισαγγελίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος