Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 (video)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ 

Σύλληψη ιερέα για βιασμό κατ` εξακολούθηση ανήλικου κοριτσιού μέσα στην εκκλησία. Στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων USB και ψηφιακοί δίσκοι που βρέθηκαν στην κατοχή του. Τι κατέθεσε η ανήλικη. Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας.

ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ & ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Νέα αποδεικτικά στοιχεία κατάθεσε στην ανακρίτρια η 24χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό της. Έφοδος στο σπίτι του διοργανωτή του πάρτι. Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα των εμπλεκόμενων προσώπων.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ Η “ΟΜΙΚΡΟΝ 2”

Με 108 θανάτους σε μόλις 24 ώρες αποτυπώνεται η τραγική εικόνα της πανδημίας. Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής «Όμικρον 2» εντοπίστηκαν στην χώρα μας. Πόσο δύσκολα ανιχνεύεται και σε τι διαφέρει από το βασικό στέλεχος.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ… ΑΝΑΚΩΧΗ

Προσωρινή αναστολή στο ρωσο-ουκρανικό θρίλερ. Γραπτές απαντήσεις από τους Αμερικανούς αναμένει η Μόσχα στις προτάσεις της. Σε καλό κλίμα οι συνομιλίες στη Γενεύη δηλώνουν οι δύο πλευρές.

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΗ “ΕΛΠΙΣ”

Προ των πυλών το κύμα κακοκαιρίας «Ελπίς» στη χώρα μας. Σε ποιες περιοχές θα χιονίσει περισσότερο, επί ποδός οι αρχές. Αναλυτικό ρεπορτάζ με το κόστος θέρμανσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος