Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 (video)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ «ΑΓΙΟΣ» ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Τον εμβληματικό ζωγράφο, που σφράγισε με το έργο του την εποχή του, τον Αλέκο Φασιανό αποχαιρετά η Ελλάδα με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Οι βασικές πηγές έμπνευσής του, τα μεγάλα έργα και η διεθνής αναγνώριση.

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ Η «Ο»

Πολύ κοντά στο «πικ» της διάδοσης της Όμικρον, Ελλάδα και Ιταλία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Οι αισιόδοξες εκτιμήσεις για την πορεία της πανδημίας και τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΒΙΑΣΜΟΥ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού της 24χρονης. Προκαταρκτική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας διέταξε ο εισαγγελέας, αναγνωρίστηκε και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ Ο 46ΧΡΟΝΟΣ

Παραδόθηκε ο 46χρονος που φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Το μήνυμα – γροθιά της κόρης του.

ΠΡΟΣ… ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Τίτλοι τέλους για την εισφορά αλληλεγγύης και νέο Bonus system σε επιλεγμένους τομείς του δημοσίου. Το χρονοδιάγραμμα και οι δικαιούχοι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος