Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 (video)

Οι κυριότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 στις 21:00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«ΕΣΒΗΣΑΝ» ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 

Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό σε νοσοκομείο της Γαλλίας. Το 1982 είχε βραβευθεί με Όσκαρ για τη μουσική της ταινίας “Οι δρόμοι της Φωτιάς” ενώ το 2001 το έργο του “Μυθωδία” επελέγη από τη Νάσα ως η επίσημη μουσική για την αποστολή στον Άρη.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ

Συνεχίζει το επιθετικό κρεσέντο η Τουρκία, στον απόηχο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στην Ουάσινγκτον. Νέες εμπρηστικές δηλώσεις από Ερντογάν, προκλητική ανακοίνωση τουρκικού ΥΠΕΞ για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Αμηχανία της Άγκυρας βλέπει η Αθήνα.

Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΣΤΟ ΒΕΤΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Μήνυμα Μπάιντεν υπέρ της άμεσης ένταξης Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Το σκληρό παζάρι της Τουρκίας με φόντο τη διεύρυνση της βορειοατλαντικής συμμαχίας. Το ξέσπασμα Τσαβούσογλου κατά της Σουηδής ομολόγου του.

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΨΑΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

Ισόβια ζήτησε ο εισαγγελέας για τον Ρώσο στρατιώτη που ομολόγησε έγκλημα πολέμου. Ο Πούτιν αποπέμπει ανώτατους στρατιωτικούς διοικητές για την αποτυχία στα μέτωπα του πολέμου, αποκαλύπτει το Βρετανικό υπουργείο άμυνας.

ΣΤΟ «ΤΡΑΠΕΖΙ» Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Η UNESCO ανακοίνωσε ότι Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο συμφώνησαν σε συνομιλίες για πιθανή επιστροφή των αρχαίων γλυπτών, τα οποία βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο για περισσότερα από 200 χρόνια. Τι απαντά το υπουργείου πολιτισμού της Βρετανίας στην ΕΡΤ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος