Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00 (video)

Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21.00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Βαθιά συγκίνηση και πόνος σιωπηρός στο τελευταίο αντίο στη Φώφη Γεννηματά. Σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία και πλήθος κόσμου ακολούθησαν τη Φώφη στο τελευταίο ταξίδι. Με τιμές εν ενεργεία υπουργού και στρατιωτικές τιμές η κηδεία.

«ΑΝΤΙΟ, ΜΑΜΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ» 

Με δυνατή φωνή ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός των τριών παιδιών της. Το αντίο του γιου της Γιώργου και τα συγκινητικά λόγια της Κατερίνας και της Αιμιλίας, «άγγιξαν» τις καρδιές όλων όσων βρέθηκαν στο «ύστατο χαίρε». Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της.

ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Ομόφωνα ένοχη η δράστις για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας. Με την ανώτατη ποινή των 15 ετών επιστρέφει στη φυλακή.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

Σε κλοιό κορονοϊού η Βόρεια Ελλάδα, μεγάλη διασπορά και σε άλλες περιοχές. Πού ακυρώνονται οι παρελάσεις, τι ισχύει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα για θεατές και συμμετέχοντες.

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 7 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 

Οι απολογίες των 7 αστυνομικών που κατηγορούνται για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα. Παρουσιάστηκε και ο ανήλικος Ρομά που είχε διαφύγει τη σύλληψη. Τι υποστήριξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος