Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00 (video)

Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21.00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

Η ευαισθησία και το έργο της Φώφης Γεννηματά για την προστασία των παιδιών. Η παρακαταθήκη μίας δυνατής γυναίκας και μίας σπουδαίας πολιτικού. Με τιμές εν ενεργεία υπουργού η κηδεία της. Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες.

ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΙΟΣ

Έκρηξη κρουσμάτων και δυσοίωνες προβλέψεις των επιστημόνων για την πανδημία. Καμπανάκι κινδύνου για τις εικόνες συνωστισμού στη Θεσσαλονίκη. Ακυρώνονται οι παρελάσεις σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία.

ΥΓΡΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ακόμα ένα ταξίδι επιβίωσης έγινε ταξίδι θανάτου… Μετανάστες, ανάμεσά τους και παιδιά, ανασύρθηκαν νεκροί ανοιχτά της Χίου. Δραματικά βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης.

Η… ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ 

Όλο το παρασκήνιο της απειλής παραίτησης του Τσαβούσογλου. Η οργή Ερντογάν, οι καυτοί διάλογοι στο υπουργικό συμβούλιο και ο συμβιβασμός για να μην απελαθούν οι πρέσβεις 10 χωρών.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Βρέφη πωλούνται… για 500 δολάρια από οικογένειες που λιμοκτονούν στο Αφγανιστάν.  Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η χώρα προειδοποιεί ο ΟΗΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος