Δείτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00 (video)

Δείτε τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21.00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Με σφοδρότητα η κακοκαιρία χτύπησε την Αττική. Δρόμοι ποτάμια, απεγκλωβισμοί μαθητών, κυκλοφοριακό χάος. Κλειστά αύριο όλα τα σχολεία σε Αττική, Εύβοια και Χαλκιδική. Πώς θα κινηθεί το μέτωπο τις επόμενες ώρες.

ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 

Νίκος Δένδιας και Άντονι Μπλίνκεν υπέγραψαν στην Ουάσινγκτον την ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία. Τα σημεία της στρατηγικής συνεργασίας και τα ισχυρά μηνύματα προς την Άγκυρα.

«ΚΑΙΕΙ» ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Από την Παρασκευή η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης με τιμές αυξημένες έως και 45%. Πόσο θα πωλείται σε Αττική και περιφέρεια. Προωθούνται νέα μέτρα για να μειωθεί η επιβάρυνση των νοικοκυριών από το κόστος θέρμανσης.

Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Η απολογία της 37χρονης κατηγορούμενης στη δίκη για το βιτριόλι. Από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό, πώς περιέγραψε την επίθεση και το αίσθημα εκδίκησης. Η γενναία στάση της Ιωάννας.

ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ Ο ΛΙΒΑΝΟΣ 

Στην κόψη του ξυραφιού ο Λίβανος. Οδομαχίες, αντιαρματικά και ελεύθεροι σκοπευτές στο κέντρο της Βηρυτού στη σκιά της έρευνας για τη φονική έκρηξη στο λιμάνι ένα χρόνο πριν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος