ΟΔιονύσης Τεμπονέρας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο EΡΤΝews και στην εκπομπή «Συνδέσεις» και υπογράμμισε ότι έχει παραιτηθεί από όλα τα όργανα αλλά είναι μέλος του κόμματος και θα συνδράμει στην επανεκκίνησή του διότι, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μπορεί να είναι καταλύτης εξελίξεων στο μέλλον.
«Είμαι πρόσθεσε, θιασώτης της θεωρίας, ότι κανένας δεν μπορεί μόνος» και πρέπει στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας να υπάρχει διάλογος για τα προβλήματα των πολιτών δήλωσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ όταν ερωτήθηκε για το τι χρειάζεται για να συνεργαστεί ο πρόεδρος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος με τον Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. «Χρειάζεται συντονισμός των προοδευτικών δυνάμεων για συμπόρευση και εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» πρόσθεσε σχετικά.
Και όπως είπε στους δημοσιογράφους του EΡΤΝews, Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο, χρειάζεται να γίνει «έναρξη διαλόγου στη βάση των μεγάλων ζητημάτων που αφορούν τους πολίτες ακρίβεια, θεσμοί, δημοκρατία, κοινωνικό κράτος, μισθοί, συντάξεις, παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, Συντονισμός μέσα και έξω από τη Βουλή των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων, με στόχο την επίτευξη μιας προγραμματικής συμφωνίας που μπορεί να δημιουργήσει όρους εκλογικής ή και πολιτικής συμπόρευσης στο μέλλον».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος