Δ. Μακεδονία: Παραμένει χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη

Συνεχίζει να παραμένει χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη από τον SARS-COV 2 σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, όπου παρά την αυξητική τάση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στα άτομα που κάνουν την 1η δόση των εμβολίων, το ποσοστό κάλυψης σε όλη την Περιφέρεια φθάνει μόλις στο 52,87% του πληθυσμού.

Το χαμηλότερο ποσοστό το έχει η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, όπου έχει πλήρως εμβολιαστεί το 51,93% του πληθυσμού, ενώ το υψηλότερο το έχει η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, με 59,05%. Ακολουθούν η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης με 56,10% και η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με 54,62%.

Μέχρι και χθες Τρίτη 23 Νοεμβρίου σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία εμβολιάστηκαν για πρώτη φορά 7.655 άτομα, εκ των οποίων τα 3.838 είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 1.667 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τα 1.438 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τα 712 άτομα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Από τις αρχές του μήνα μέχρι και χθες εμβολιάστηκαν με την 3η δόση 19.471 άτομα εκ των οποίων τα 9.310 είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 4.114 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τα 3.661 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τα 2.386 στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Την ίδια ώρα έχουν νοσήσει μέσα στο Νοέμβριο 5.670 άτομα, εκ των οποίων τα 3.647 είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, τα 713 στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, τα 720 στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και τα 590 στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών.

Συνοπτικά η εικόνα των εμβολιασμών από τον SARS-COV 2 σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία έχει ως εξής:

Δ. Μακεδονία: Παραμένει χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη

Συνοπτικά η εικόνα των μολύνσεων από τον SARS-COV 2 κατά μήνα ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία, από την έναρξη της πανδημίας έχει ως εξής:

Δ. Μακεδονία: Παραμένει χαμηλή η εμβολιαστική κάλυψη

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη και επεξεργασία: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος