Δ. Κουτσούμπας μετά το τέλος του debate: «Γιατί αυτοί είναι και αυτοί είμαστε»

«Μα αφού έχουν κοινό πρόγραμμα», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα σε ερώτηση που του έγινε μετά το τέλος του debate για το αν τελικά είναι όλοι οι ίδιοι. «Και σε αυτή την κατεύθυνση εμείς είμαστε ενάντια σε όλους αυτούς, γιατί αυτοί είναι και εμείς αυτοί είμαστε» πρόσθεσε ο κ. Κουτσούμπας.

«Χρειάζεται καθημερινός αγώνας, καθημερινή πάλη, αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το ΚΚΕ υπόσχεται ότι θα είναι εδώ και προεκλογικά και μετεκλογικά γιατί δυνατός πρέπει να είναι ο λαός και το ΚΚΕ αν αποκτήσει μεγαλύτερη δύναμη θα μπορεί να είναι μπροστά στους αγώνες γιατί τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας» πρόσθεσε.

«Φωτοτυπίες δεν είναι τα κόμματα, έχουν κάποιες διαφορές επιμέρους. Το θέμα είναι στα βασικά, στα κύρια είναι ενάντια σε αυτή την κατάσταση, ενάντια στη βαρβαρότητα, είναι υπέρ των λαϊκών συμφερόντων ή είναι υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου; Αυτό είναι το μεγάλο δίλημμα. Και αυτό το ερώτημα το απευθύνει ο ελληνικό λαός και το απαντάει επίσης. Και πρέπει επιτέλους αυτή τη στιγμή να το απαντήσει θετικά, να ψηφίσει ο ελληνικός λαός ΚΚΕ. Άλλωστε η μεγάλη νίκη της Πανσπουδαστικής στις σημερινές εκλογές που στις περισσότερες σχολές είναι με πάνω από 45 και 50% δείχνει τον δρόμο άρα μπορούμε, δεν είναι όλα ουτοπία ούτε όλα όραμα. Όλα μπορούν να γίνουν. Άρα ο ελληνικός λαός ας αποφασίσει ποιους θέλει να έχει δίπλα του την άλλη μέρα που θα είναι δύσκολη το λέμε και το υπογράφουμε. Που θα είναι αντιλαϊκές πολιτικές αυτών που θα βγουν στην κυβέρνηση. Να έχει δυνατό ΚΚΕ, να οργανώσει το εργατικό λαϊκό κίνημα, να αντιμετωπίσει τα αντιλαϊκά μέτρα, να έχουμε κατακτήσεις και να ανοίξουμε τον δρόμο για ριζικές ουσιαστικές αλλαγές στην οκινωνία, την οικονομία, στα πάντα» τόνισε ακόμα ο κ. Κουτσούμπας.

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές το ertnews.gr παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις, από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου μέχρι και το βράδυ της Κυριακής των εκλογών. Θα είναι παρών στην μάχη της ενημέρωσης καλύπτοντας όλα τα γεγονότα με αντικειμενικότητα και δίνοντας στο αναγνωστικό κοινό σωστή και ακριβή ενημέρωση για την προεκλογική εκστρατεία, τους εκλογικούς καταλόγους, τους υποψηφίους των κομμάτων, το άνοιγμα της κάλπης, τα εκλογικά αποτελέσματα (των τελευταίων 10 εθνικών εκλογών στην Ελλάδα).

Σημαντικός ενδιάμεσος σταθμός το debate των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ όπου οι Κυριάκος ΜητσοτάκηςΑλέξης ΤσίπραςΝίκος ΑνδρουλάκηςΔημήτρης ΚουτσούμπαςΚυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης συμμετείχαν στην τηλεοπτική αναμέτρηση στο δρόμο για τις εκλογές του 2023.

Το βράδυ των εκλογών θα μπορέσετε πρώτοι να διαβάσετε όλες τις εξελίξεις της ημέραςαναλύσεις για το αύριο της χώρας, τα πρώτα exit polls καθώς και τα τελικά αποτελέσματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος