Χρ. Βερναρδάκης στο Πρώτο : Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμένος στη μετάφραση για να είναι κατανοητός (audio)

Σοβαρές ενστάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση αλλά και την επιστημονική Επιτροπή, διατύπωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 https://webradio.ert.gr/proto/, στην εκπομπή “Το GPS της επικαιρότητας” και τον Θάνο Σιαφάκα, ο πρώην Υπουργός Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Καταλόγισε στην Πολιτεία έλλειμμα αποτελεσματικότητας και ενημέρωσης, απουσία κοινωνικού κράτους και χρησιμοποίηση του εμβολίου σαν εργαλείο άσκησης πολιτικής. Σε ό,τι αφορά την Επιστημονική Επιτροπή της απέδωσε ασάφεια και χαρακτήρισε απαράδεκτο συνταγματικά και θεσμικά το ακαταδίωκτο που θέσπισε η κυβέρνηση για τα μέλη της.

Αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, τόνισε ότι καμία Αντιπολίτευση δεν κεφαλαιοποιεί αυτόματα και εύκολα τη φθορά της κυβέρνησης και απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ λάθη επί κυβερνητικής θητείας, λανθασμένες εκτιμήσεις και ελλείμματα. Τον χαρακτήρισε χαμένο στη μετάφραση ώστε να είναι κατανοητός από κάθε πολίτη και γι αυτό, όπως είπε, παράγεται αυτό το αποτέλεσμα να χάνει η ΝΔ αλλά να μην κερδίζει κανείς.

 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος