Χίος: Μετάθεση προγραμματισμένων εμβολιασμών στο Κ.Υ. Πυργίου – Εξηγήσεις από τη Διεύθυνση

Στη μετάθεση των ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, που ήταν προγραμματισμένα για το περασμένο Σάββατο και για σήμερα Δευτέρα, προχώρησε από τις 27/2 η διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Πυργίου.
Σε τηλεφωνική ενημέρωση όλων όσων είχε κλειστεί ραντεβού, έγινε η μετακίνηση για λίγες μέρες, αφού εξαιτίας τεχνικού προβλήματος δεν μπορούσαν να γίνουν τα εμβόλια στο Κέντρο Υγείας Πυργίου.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή του Κ.Υ. Πυργίου Ηλία Θεοδωρόπουλο, μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα χαθεί κάποιο ραντεβού.
«Λόγω ενός τεχνικού θέματος, είχαμε αναβολή των ραντεβού εμβολιασμού για covid-19 στο Κ.Υ. Πυργίου. Ενημερώσαμε τηλεφωνικά όλους τους πολίτες, που είχαν σήμερα το Σάββατο ραντεβού, και αυτούς που ήταν για τη Δευτέρα, ότι δεν πρόκειται κανείς να χάσει τη δόση του και τον προγραμματισμένο εμβολιασμό του».
Μάλιστα, όπως εξηγεί σε σχετική ανάρτησή του, στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “η διαδικασία της μεταφοράς και της συντήρησης των εμβολίων υπόκειται σε συνεχείς ελέγχους και έχει πολλαπλές δικλίδες ασφαλείας για να φτάσει να γίνει στον πολίτη ένα ασφαλές εμβόλιο. Αυτή η πολύπλοκη διαδικασία έχει και την ανάλογη γραφειοκρατία που κάποιες φορές δεν μπορεί να επιλύσει άμεσα τα προβλήματα.
Ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για την σημερινή τους ταλαιπωρία και θέλουμε να γνωρίζουν ότι, όλοι εμείς που εμπλεκόμαστε στη διαδικασία των εμβολιασμών, αγωνιζόμαστε καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.
Θέλουμε επίσης να γνωρίζουν ότι διαθέτουμε εμβόλια με υψηλά στάνταρ ασφάλειας και από ότι δείχνουν οι μελέτες, με υψηλή αποτελεσματικότητα.
Υπομονή χρειάζεται από όλους μας για να εμβολιαστούμε
και να μην ξεχνάμε να κρατάμε τα ατομικά μέτρα προστασίας, για την προστασία τη δική μας και των συνανθρώπων μας”, καταλήγει ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος