Champions League: Τα αποτελέσματα των Play-off (24/08)

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι επαναληπτικοί αγώνες για τη φάση των Play-off του UEFA Champions League, με την πρόκριση της Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κόντρα στην Αϊντχόφεν να κλέβει την παράσταση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Φερεντσβάρος – Γιουνγκ Μπόις 2-3 (4-6)

Με δυο νίκες που είχαν το ίδιο σκορ, η Γιουνγκ Μπόις δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στους Ούγγρους και πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, επικρατώντας με 2-3 ξανά.

Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο 4ο λεπτό με τον Τσέσιγκερ, ωστόσο σε εκείνο το σημείο, η Φερεντσβάρος αντέδρασε. Με δύο τέρματα των Ουίνγκο στο 18′ και Μαέ στο 27′, πέρασε μπροστά στο σκορ, κάτι που όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει μέχρι και το τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τις λύσεις με τον Φάσναχτ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 56ο λεπτό, αλλά και με τον Μαμπιμπί να σκοράρει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, χαρίζοντας έτσι πανηγυρικά την πρόκριση στην ομάδα του.

Λουντογκόρετς – Μάλμε 2-1 (2-3)

Η Λουντογκόρετς πάλεψε και κατάφερε να βρει τα δύο γκολ που έψαχνε για να προκριθεί στην επόμενη φάση, ωστόσο το φάουλ του Μπιρμάντσεβιτς στο 42′ εξάλειψε κάθε ελπίδα.

Οι Βούλγαροι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 10ο λεπτό με τον Νεντιάλκοφ. Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Μπιρμάντσεβιτς ισοφάρισε το ματς, ενώ το γκολ του Σωτηρίου στο 60′ με πέναλτι, έδωσε τη νίκη, όχι όμως και την πρόκριση στους πρωταθλητές Βουλγαρίας.

Αϊντχόφεν – Μπενφίκα 0-0 (1-2)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η Μπενφίκα είδε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να έχει μεγάλα κέφια, πραγματοποιώντας τρομερές αποκρούσεις σε στιγμές που χρειάστηκε για την ομάδα του.

Στο υπόλοιπο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ολλανδοί είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 33ο λεπτό λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λούκας Βερίσιμο.

Ο Έραν Ζάχαβι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βλαχοδήμου στο 60ο λεπτό, ενώ ούτε ο Μαντουέκε κατάφερε να τον νικήσει σε μια κλασσική ευκαιρία λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Το ματς εν τέλει έληξε ισόπαλο 0-0 και έτσι, οι Πορτογάλοι χάρη στο 2-1 του πρώτου παιχνιδιού, πανηγύρισαν μια θριαμβευτική πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League.

Τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 23/08

Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) 0-0 (1-2)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)-Μάλμε (Σουηδία) 2-1 (2-3)

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) 2-3 (4-6)

Τετάρτη 25/08

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ουκρανία)-Μονακό (Γαλλία) 25/8 (1-0)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) 25/8 (0-3)

Μπρόντμπι (Δανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 25/8 (1-2)

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος