Χαλκιδική: Ξενοδόχοι στην Τορώνη ζουν με τον φόβο της βροχής

Την ίδια ώρα, που στα περισσότερα καταλύματα της Χαλκιδικής ξενοδόχοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για την άφιξη τουριστών, στην Τορώνη η εικόνα είναι διαφορετική.

Δεν είναι λίγοι οι ξενοδόχοι οι οποίοι ακόμη βρίσκονται σε ετοιμότητα σε ενδεχόμενο πλημμυρικών φαινομένων. Οι πλημμύρες του 2019 άφησαν το αποτύπωμα τους αφού κατέστρεψαν περιουσίες με τους ξενοδόχους να προσπαθούν ακόμη να αποκαταστήσουν τις ζημιές για να υποδεχθούν τους επισκέπτες τους

Σκουπίδια, μπάζα, μέχρι και στρώματα πεταμένα μία ανάσα από τα τουριστικά καταλύματα της Τορώνης. Μικρές χωματερές που γίνονται επικίνδυνες εστίες σε φωτιές όπως αυτή της Συκιάς πριν από 25 χρόνια ή πλημμύρας όπως αυτή του 2019.

Ξενοδόχοι της Τορώνης ακόμη προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που άφησαν στο πέρασμα τους τα πλημμυρικά φαινόμενα πριν από 3 χρόνια. Ζουν με το φόβο της βροχής που μπορεί ανά πάσα στιγμή να καταστρέψει την περιουσία τους που με τόσο κόπο έφτιαξαν

Ξενοδόχοι ζητούν άμεσα τον έλεγχο των παράνομων χωματερών της περιοχής για να μην ξαναγίνουν μάρτυρες μιας ακόμη καταστροφής της περιουσίας τους αλλά και όλης της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΑΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος