Χαλκιδική: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης ένοπλης ληστείας με χρήση σωματικής βίας τον περασμένο Ιούνιο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποίησαν ένα άτομο για ένοπλη ληστεία που έγινε πριν από έναν χρόνο σε κατάστημα στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για έναν αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της 30ης Ιουνίου 2021, μαζί με τρεις άγνωστους συνεργούς του, πήγαν σε κατάστημα σε παραλιακή περιοχή και ακινητοποίησαν τον φύλακα του καταστήματος, πυροβολώντας στον αέρα.

Στην συνέχεια, χρησιμοποιώντας σωματική βία, τον έδεσαν με σχοινί και τον μετέφεραν στην παραλία, αφαιρώντας από το κατάστημα αλκοολούχα ποτά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 15.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Στον χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κάλυκας φυσιγγίου πιστολιού των 9 χιλιοστών. Επίσης, κατασχέθηκε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών του, όσο και για την συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος