Σοκ προκαλούν οι σκηνές που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής. 25χρονος πυροβολεί εν ψυχρώ δυο νέους έξω από μπαρ. Στο βίντεο έχουν καταγραφεί, όσα έγιναν τα ξημερώματα της 14ης Ιουνίου, έξω από το κατάστημα.
Πρόκειται για σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας με συμπλοκή, πυροβολισμούς και τραυματίες.
Στο βίντεο, φαίνεται ο 25χρονος να βγάζει όπλο και να πυροβολεί τρεις φορές εναντίον θαμώνων ενός καφέ μπαρ. Τραυματίζει στην κοιλιά έναν 20χρονο και στο πόδι έναν 25χρονο.
Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 14ης Ιουνίου, όταν μέσα στο καταστήματα οι νεαροί από τη
άναψαν ένα βεγγαλικό, σύμφωνα με όσα οι ίδιοι υποστήριξαν. Εκεί φαίνεται ότι άναψαν τα αίματα.
Έξω από το κατάστημα το βίντεο κατέγραψε έναν νεαρό να πλησιάζει τον 25χρονο, και να τον χτυπάει στο κεφάλι. Ακολούθησε συμπλοκή που κατέληξε στην είσοδο του καταστήματος με τους πυροβολισμούς.
Οι δύο νεαροί 29 και 25 χρόνων, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου, νοσηλεύτηκαν και διέφυγαν τον κίνδυνο.
Ο 25χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του στον ανακριτή Πολυγύρου, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στις φυλακές.
Στην απολογία του υποστήριξε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε, το απέσπασε από τα θύματα και ότι εκείνος αντέδρασε στην επίθεση που δέχτηκε. Η αστυνομία πάντως διερευνά και άλλες πτυχές του αιματηρού καβγά.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος