Χαλκιδική: Νέα πνοή στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Νέας Προποντίδας

Τρία νέα έργα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εντάσσονται στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης“, συνολικού προϋπολογισμού 28 εκατομμυρίων ευρώ, μεταξύ αυτών και η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Δήμου Νέας Προποντίδας που θα δώσει  νέα πνοή στο συγκεκριμένο κομμάτι της Χαλκιδικής, προσελκύοντας περισσότερους τουρίστες και ενισχύοντας την οικονομική ζωή του τόπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, την περίοδο του lockdown στη Χαλκιδική, εκτός από τους 125 δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου, προέκυψαν ανάγκες και για 250 ακόμη οικογένειες που βοήθησε ο Δήμος.
Επιπλέον, η περιοχή έχει δοκιμαστεί τα τελευταία χρόνια από ακραία καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική η ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή, με 23 τεχνικά έργα να έχουν υποβληθεί ήδη από τον δήμο.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΘΑΛΕΙΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος