Σήμερα Παρασκευή δρομολογείται η πρώτη πληρωμή προς πυρόπληκτους – Οδηγίες για τις αιτήσεις (video)

Άνοιξε από την Τετάρτη, 18 Αυγούστου 2021 η ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα για την πρώτη αρωγή προς τους πληγέντες των μεγάλων πυρκαγιών, όπως είχε σχεδιαστεί και ανακοινωθεί, επισήμανε σε ανακοίνωσή του ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό Χρήστος Τριαντόπουλος, επισημαίνοντας ότι από την πρώτη στιγμή, δέχεται τις δηλώσεις των δικαιούχων, σύμφωνα με τις σχετικές προβλέψεις.

«Μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης είχαν ήδη υποβληθεί 550 αιτήσεις που αφορούν όλες τις κατηγορίες της πρώτης αρωγής και αντιστοιχούν σε άμεση οικονομική ενίσχυση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ» σημείωσε ακόμα ο κ. Τριαντόπουλος. «Η ροή συνεχίζεται, με την πρώτη πληρωμή να δρομολογείται για την Παρασκευή» ανέφερε.

«Η Κυβέρνηση, με συνέπεια και ευθύνη, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την υλοποίηση των μέτρων στήριξης των πληγέντων και τη διαδικασία αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από τις μεγάλες πυρκαγιές» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθεί video με αναλυτικές οδηγίες για τη συμπλήρωση από τους πυρόπληκτους πολίτες των αιτήσεων αποζημίωσης και στήριξης:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος