Αυτοκτονία η αιτία θανάτου του Μπράιαν Λόντρι, αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο

Ο Μπράιαν Λόντρι απεβίωσε από αυτοπυροβολισμό στο κεφάλι, σύμφωνα με δήλωση του νομικού εκπροσώπου της οικογένειας Λόντρι, Στιβ Μπερτολίνο.

Τα λείψανα του Λόντρι είχαν βρεθεί τον περασμένο μήνα σε φυσικό πάρκο της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με αυτοκίνητο μαζί με τον σύντροφό της, είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Η 22άχρονη είχε θεαθεί τελευταία φορά ζωντανή στις 26 Αυγούστου και η σορός της ανακαλύφθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου κοντά στο κάμπινγκ Spread Creek στο δάσος Μπρίτζερ-Τίτον, στο δυτικό Γουαϊόμινγκ.

Σύμφωνα με ιατροδικαστή, η Πετίτο έπεσε θύμα στραγγαλισμού.

Οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου ο Μπράιαν είχε επιστρέψει μόνος του με το βαν στο Νορθ Πορτ, στην Φλόριντα, όπου το ζευγάρι κατοικούσε στο σπίτι της οικογένειάς του.

Ο Μπράιαν Λόντρι είχε αρνηθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις της αστυνομίας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Εκτός από τα λείψανα, στο σημείο εντόπισαν «προσωπικά αντικείμενα, όπως ένα σακίδιο πλάτης και ένα σημειωματάριο, που ανήκαν στον Μπράιαν Λόντρι», σε μια περιοχή που «μέχρι πρόσφατα βρισκόταν κάτω από το νερό», εξήγησε την Τετάρτη ο πράκτορας του FBI, Μάικλ Μακφέρσον.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, στο σημείο εντοπίστηκαν κόκαλα και ένα κρανίο.

Οι αρχές τον είχαν χαρακτηρίσει «πρόσωπο ενδιαφέροντος» για την έρευνα και του είχαν απαγγείλει κατηγορίες για παράνομη χρήση τραπεζικής κάρτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ