Με σημαντικές καθυστερήσεις διεξάγεται η κυκλοφορία το πρωί της Πέμπτης 21 Μαΐου στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό.
Στο «κόκκινο» βρίσκεται η κάθοδος της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως και το Αιγάλεω, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και στην άνοδο, κυρίως στα τμήματα προς Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια.
Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και στη λεωφόρο Κηφισίας, ιδιαίτερα από Κηφισιά και Μαρούσι προς Χαλάνδρι και στη συνέχεια προς το κέντρο της Αθήνας. Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Μεσογείων, κυρίως κοντά στους κόμβους με την Αττική Οδό.
Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στην Κατεχάκη, κυρίως στο ρεύμα προς Καρέα, αλλά και στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Αθήνα, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες κατά τμήματα.
Προβλήματα καταγράφονται και στην παραλιακή λεωφόρο, ιδιαίτερα στα τμήματα από Άλιμο προς Πειραιά, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καταγράφονται καθυστερήσεις 15 έως 20 λεπτών από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα σημειώνονται καθυστερήσεις 5 έως 10 λεπτών από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας.
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) May 21, 2026
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας.
Κάντε κλικ στην «προβολή μεγαλύτερου χάρτη» για να δείτε την ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος