«Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο»-Τηλεδιάλεξη για τους ψηφιακούς κινδύνους

Στην εποχή μας, στην οποία η πλοήγηση στο διαδίκτυο έχει μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η ορθή χρήση του είναι το μεγάλο «στοίχημα», ώστε οι χρήστες να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αποφεύγουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Για το σκοπό αυτό, το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, διοργανώνουν την 1η Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

Εισηγητής της τηλεδιάσκεψης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 – 20:30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, θα είναι ο συμπολίτης μας Αθανάσιος Κανάκης, Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων Υγειονομικού – Ψυχολόγος Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της Ομάδας Διαπραγματευτών, Εκπαιδευτής και Καθηγητής Ψυχολογίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στον οποίο έχουν απονεμηθεί ηθικές αμοιβές και τιμητικά διπλώματα.

info

Αναγνωρίζουμε και αντιμετωπίζουμε τους ψηφιακούς κινδύνους

«Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο» – Διαδικτυακή διάλεξη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom (δωρεάν)

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 – 20:30

Εισηγητής: Αθανάσιος Κανάκης, Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων Υγειονομικού – Ψυχολόγος Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της Ομάδας Διαπραγματευτών, Εκπαιδευτής και Καθηγητής Ψυχολογίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις.

Για τη συμμετοχή σας στο webinar, θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 9 Μαρτίου να στείλετε ένα email στο webinarpaideias@pavlosmelas.gr με τίτλο «Σεμινάριο 1ο». Θα λάβετε ένα απαντητικό email με το σύνδεσμο και τις οδηγίες για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο.

Αν επιθυμείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης, παρακαλούμε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email που θα αποστείλετε.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος