Art Bazaar για τον «Φάρο του Κόσμου»

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» διοργανώνει έως  τις 25 Ιουνίου, για έκτη χρονιά, έκθεση ζωγραφικής με έργα όλων των μαθητών, η οποία θα πραγματοποιηθεί, λόγω των επιδημιολογικών συνθηκών, στο φουαγιέ της Αίθουσας Εκδηλώσεων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά για τους μαθητές και των δύο βαθμίδων (Νηπιαγωγείου και Δημοτικού), ανοίγοντας τις πόρτες της στους μικρούς δημιουργούς, την ώρα του μαθήματος των Καλλιτεχνικών με τον/τη δάσκαλο/δασκάλα της τάξης τους. Στο χώρο, θα βρίσκεται η καθηγήτρια εικαστικών του σχολείου, κ. Λιλή Σταματάτου, η οποία θα ξεναγήσει τους μαθητές, παρουσιάζοντάς τους τις διαφορετικές θεματικές με τις οποίες ασχολήθηκε η κάθε τάξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων των παιδιών θα δοθούν στον «Φάρο του Κόσμου», το Κέντρο Προστασίας Ανηλίκων Ι. Μ. Νεάπολης – Σταυρουπόλεως.

Art Bazaar για τον «Φάρο του Κόσμου»

Μπορείτε να “επισκεφθείτε” την έκθεση και διαδικτυακά  μέσω της παρακάτω ψηφιακής περιήγησης και να θαυμάσετε τα έργα των μικρών καλλιτεχνών στον εξής σύνδεσμο: https://bit.ly/delartbazaar

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος