Αρχίζουν στη Μήλο τα γυρίσματα της κωμωδίας «Greece» αυστριακής παραγωγής

Επίκεντρο τη Μήλο θα έχει η παραγωγή μεγάλου μήκους αυστριακής κινηματογραφικής ταινίας, με τίτλο «Greece», τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν τον Μάιο, σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού, κ. Μανώλη Μικέλη.
Η ταινία, σύμφωνα με το σενάριο, είναι μία κωμωδία προϊόν μυθοπλασίας. Το σενάριο θέλει τον πρωταγωνιστή Johannes, ο οποίος είναι συνιδιοκτήτης με τη μητέρα του και τον πατριό του ενός ξενοδοχείου στη Βιέννη, να μαθαίνει εντελώς απροσδόκητα για τον θάνατο του βιολογικού του πατέρα, τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί όλη του η ζωή.

Παρά τη θέληση της οικογένειάς του, αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ελλάδα, ώστε να τακτοποιήσει τις τελευταίες επιθυμίες του βιολογικού του πατέρα. Στο ταξίδι του αυτό έρχεται αντιμέτωπος με μία Οδύσσεια, στο τέλος της οποίας θα πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του.
Τα γυρίσματα θα γίνουν σε πολλούς εξωτερικούς χώρους, μεταξύ των οποίων, στο κεντρικό λιμάνι του Αδάμαντα και στη Μαρίνα, σε παραλίες, καθώς και εν πλω.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος