Απρόσμενη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ λίγες ώρες αφού ζήτησε συγγνώμη για την «αλλοιωμένη» φωτογραφία

Σύνοψη
  • H πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο αναχωρώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς μετέβαινε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας
  • Η απροσδόκητη εμφάνιση της έρχεται αφότου πέντε φωτογραφικά πρακτορεία απέσυραν την φωτογραφία της μαζί με τα τρία παιδιά της λόγω ανησυχιών ότι είχε αλλοιωθεί ψηφιακά

​​Tο θέμα με την επεξεργασμένη φωτογραφία θεωρείται λήξαν για το παλάτι. Το παλάτι του Κενσινγκτον αρνείται να δημοσιοποιήσει την αυθεντική φωτογραφία για την οποία η Πριγκίπισσα παραδέχτηκε ότι την επεξεργάστηκε ψηφιακά.

Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

«Φιάσκο» χαρακτηρίζει μερίδα του βρετανικού τύπου το ζήτημα αυτό και προειδοποιεί τους αξιωματούχους στο παλάτι να απαντήσουν και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο αναχωρώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς μετέβαινε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

Η πριγκίπισσα εθεάθη στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε ο Γουίλιαμ όμως  δεν αναμένεται να παραστεί στη λειτουργία. Σύμφωνα με την mail online η Κειτ είχε κάποιο ραντεβού που την υποχρέωσε να μετακινηθεί ως το Λονδίνο. 

Η απροσδόκητη εμφάνιση της έρχεται αφότου πέντε φωτογραφικά πρακτορεία Getty, Associated Press, LP, απέσυραν την φωτογραφία της μαζί με τα τρία παιδιά της λόγω ανησυχιών ότι είχε αλλοιωθεί ψηφιακά.

Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό Kensington Royal, η πριγκίπισσα είπε: «Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ.

«Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες. Ελπίζω όλοι όσοι γιορτάζουν να είχαν μια πολύ χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. 

Ωστόσο σήμερα στο Αββαειο προβλήθηκε το μαγνητοσκοπημένο διάγγελμά 615 λέξεων του βασιλιά Καρολου για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας. «Μου ζεσταίνει την καρδιά», λέει ο βασιλιάς, και προσθέτει πως «η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη τη ζωή μου, μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας».

Ο εορτασμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1972 και σηματοδοτεί την 75η επέτειο της Κοινοπολιτείας, μιας ένωσης 54 κρατών μελών με συνολικό πληθυσμό 2,4 δισεκατομμυρίων πολιτών.

Ο Βασιλιάς συνεχίζει επί του παρόντος τα κρατικά του καθήκοντα από το σπίτι του, έχοντας λάβει ιατρική συμβουλή να αποχωρήσει προσωρινά από τις δημόσιες υποχρεώσεις ενώ λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος