Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία απολογιών των συλληφθέντων που είναι μέλη του κυκλώματος που εξαπατούσε τους καταναλωτές με πειραγμένες αντλίες σε πρατήρια καυσίμων.
Σήμερα απολογούνται δυο ακόμα κατηγορούμενοι για την υπόθεση ενώ χθες σε μια μαραθώνια διαδικασία συνολικά 11 άτομα παρέλασαν από το γραφείο του ανακριτή. Έξι εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ πέντε αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ενώ ανάμεσα στους προσωρινά κρατούμενους είναι τόσο ο φερόμενος ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης όσο και το «δεξί του χέρι», ο υπαρχηγός αυτής της ιστορίας.
Κατά τη διάρκεια της πενταετούς δράσης του κυκλώματος, η οργάνωση κατάφερε να αποσπάσει, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια ευρώ.
Σχετική είδηση:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος