Αποφυλακίζεται σήμερα με «βραχιολάκι» η Εύα Καϊλή

Αποφυλακίζεται το πρωί της Μ. Παρασκευής (14/4) στις 12:00 ώρα Ελλάδας η Εύα Καϊλή. Το «βραχιολάκι» που αναζητούνταν βρέθηκε και σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο θα αποφυλακιστεί από τις φυλακές Χάρεν, μετά από απόφαση των δικαστικών αρχών.

Μ. Δημητρακόπουλος: Δεν βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα της Ε. Καϊλή σε καμία αυτοσχέδια δεσμίδα με χρήματα

Αποφασισμένη να παλέψει για τη δικαίωσή της, η Εύα Καϊλή βγαίνει από τις φυλακές του Χάρεν με το κεφάλι ψηλά επισημαίνει ο συνήγορος της, που αποκαλύπτει πως δεν υπήρξαν δακτυλικά αποτυπώματά της στα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της.

«Οι δεσμίδες όλες οι οποίες υπήρχαν –στις αυτοσχέδιες δεσμίδες- των χρημάτων δεν βρέθηκε κανένα δακτυλικό αποτύπωμα της Εύας Καϊλή» τόνισε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Περιμένω με ανυπομονησία να βρεθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι για να βγω από τη φυλακή. Την πρώτη μέρα θέλω απλώς να είμαι στο σπίτι με την κόρη μου. Όλη την ημέρα μαζί της. Από τον Ιανουάριο μέχρι τώρα τη βλέπω μόνο δύο φορές τον μήνα. Θα παραμείνω στις Βρυξέλλες και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αθωότητά μου» ανέφερε στην εφημερίδα La Repubblica η κ. Καϊλή.

«Ο παππούς είπε στο μωρό ότι η μαμά του θα έρθει στο σπίτι και όταν (το παιδί) ακούει ένα αεροπλάνο, φοράει τα καλύτερά του ρούχα για να υποδεχθεί τη μητέρα του. Είναι μοναδικές οι στιγμές» ανέφερε ακόμα ο κ. Δημητρακόπουλος.

Η Ευα Καϊλή θα μπορεί να βγει από το σπίτι της, μόνο με την άδεια του ανακριτή και για συγκεκριμένους λόγους. Όταν η Εύα Καϊλή βγει από τη φυλακή θα πάει στη γειτονιά που έμενε και πριν, πίσω από το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Στο ίδιο σπίτι στο οποίο ζούσε με τον σύντροφό και την κόρη της. Ωστόσο τώρα θα μένει μόνη της με το παιδί της, ενώ ο Φραντσέσκο Τζώρτζι θα μένει σε διαφορετικό σπίτι.

Eλεύθερος υπό ηλεκτρονική επιτήρηση αφέθηκε σήμερα ο φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, Αντόνιο Παντσέρι.

Σε κατ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονικό «βραχιολάκι» έχει τεθεί και ο ευρωβουλευτής Μαρκ Ταραμπέλα, αλλά και ο σύντροφος της Καϊλή Φραντζέσκο Τζόρτζι.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ – ΕΡΤ

Σχετικό Άρθρο: Μ. Δημητρακόπουλος: Δεν βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα της Ε. Καϊλή σε καμία αυτοσχέδια δεσμίδα με χρήματα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος