Λέων: Στο γενετικό υλικό στη θηλιά οι απαντήσεις για το θάνατο του 50χρονου – Τι λέει στην ΕΡΤ ο συνήγορος της συζύγου του θύματος (video)

Array

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου του 50χρονου στο Μοσχάτο μετά την προφυλάκιση της 47χρονης γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο την ώρα του θανάτου του. Για τον αυτοσχέδιο βρόγχο και το αν θα μπορούσε το θύμα που είχε δεχθεί βαριά χτυπήματα να προβεί στην αυτοχειρία μίλησε στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αλλά και ο Αλέξης Αθανασόπουλος, συνήγορος της συζύγου του.

«Η εντολέας μου δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, ούτε έχει πάρει χρήματα από οποιονδήποτε λογαριασμό. Είναι στην Ελλάδα. Την έχω συναντήσει προσωπικά. Είναι στη διάθεση των αρχών να ερευνηθεί τόσο η ίδια, όσο οι συγγενείς της, οι λογαριασμοί της για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με όσα αποδίδονται στον εκλιπών σύζυγό της», δήλωσε στις «Συνδέσεις» ο δικηγόρος της χήρας τους 50χρονου επενδυτή που φέρεται να χρωστούσε πολλά χρήματα σε ανθρώπους που του είχαν εμπιστευτεί τις οικονομίες τους.

Απαντώντας στα όσα αρχικά είχαν γίνει γνωστά για πιθανή διαφυγή της στο εξωτερικό ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι «ήταν στην Ελλάδα όλο το διάστημα. Δεν είχε πάει καθόλου στην Αλβανία. Εμφανίστηκε εκεί που πρέπει. Δεν εμφανίστηκε στα ΜΜΕ κυρίως για λόγους προστασίας των δύο ανήλικων παιδιών της».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι υπήρξαν απειλές σε βάρος της και σε βάρος των ανήλικων παιδιών της. «Η ίδια διατείνεται ότι δεν έχει καμία εμπλοκή» υποστήριξε ο συνήγορός της επαναλαμβάνοντας ότι η εντολέας του θα εμφανιστεί όπου και όποτε την καλέσουν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

«Δεν έχει καμία εμπλοκή η σύζυγός του 50χρονου»

«Τις τελευταίες 10 με 15 μέρες ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Δεν έμεναν μαζί στο σπίτι και εξ αυτού του λόγου δεν ήταν στο σπίτι όταν έγινε η εγκληματική αυτή πράξη και δεν την βρήκε η αστυνομία» επισήμανε.

Αναφορικά με τον εάν γνώριζε για τις δραστηριότητές του συζύγου της που φέρεται να εξαπατούσε κόσμο και αν γνώριζε ότι είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού το προηγούμενο διάστημα, απάντησε αρνητικά.

«Τον ξυλοδαρμό του Σαββάτου τον πληροφορήθηκε αυθημερόν από γείτονα του γραφείου όπου έλαβε χώρα και από εκεί πληροφορήθηκε ότι κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου εκτοξεύθηκαν απειλές και σε βάρος της ίδιας και των παιδιών της» σημείωσε ο νομικός επισημαίνοντας ότι η πελάτισσά του είναι τρομοκρατημένη.

«Να ελεγχθούν οι λογαριασμοί της – Δεν πήρε χρήματα»

Ο ίδιος διέψευσε τα αρχικά δημοσιεύματα ότι πήρε τα χρήματα από τον εν διαστάση σύζυγό της και διέφυγε στο εξωτερικό.

«Σε μία τέτοια υπόθεση, αντιλαμβάνεστε ότι είναι σημαντικό πρώτα από όλα να ολοκληρωθεί όλη η ιατροδικαστική διερεύνηση. Θα είναι σημαντικό να ολοκληρωθεί και από το ψυχολογικό επίπεδο, δηλαδή να δούμε αν αυτός ο άνθρωπος ελάμβανε απλά παυσίπονα, τα οποία πιθανά να μείωναν τον πόνο του» δήλωσε ο κ. Λέων.

Μιλώντας για τα κατάγματα που είχε υποστεί σε προγενέστερο χρόνο ο 50χρονος ο πρόεδρος της Ιατριδακαστικής Εταιρείας τόνισε ότι αναμένει τα ευρήματα από τη μελέτη του βρόγχου και ως προς το γενετικό υλικό που φέρει η θηλιά.

Αναφερόμενος στο σχοινί με το οποίο δημιουργήθηκε η θηλιά ο κ. Λέων σημείωσε ότι εκεί θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη για να διαπιστώσουν οι Αρχές να υπάρχει το γενετικό υλικό μόνο του φερόμενου αυτόχειρα ή αν έχουν συμμετάσχει στην διαδικασία και άλλα άτομα».

Πηγή: Συνδέσεις | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος