«Άνθρακας» η οικογενειακή φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον; – Για κακό photoshop κατηγορούν το Παλάτι τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία

Σύνοψη
  • «Πειραγμένη» σε υπολογιστή φέρεται να είναι η πρώτη φωτογραφία της πριγκίπισσας της Ουαλίας που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον
  • «Η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ» αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press

Δεν πέρασαν λίγα εικοσιτετράωρα από τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον μετά τη χειρουργική επέμβαση που έχει κάνει και την παρατεταμένη απουσία της από το δημόσιο βίο και ένα σκάνδαλο «σκιάζει» την χαρούμενη εικόνα που θέλησε να παρουσιάσει η βασιλική οικογένεια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press. Και όπως τόνισε εκπρόσωπος του στην βρετανική Telegraph «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

«Άνθρακας» η οικογενειακή φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον; – Για κακό photoshop κατηγορούν το Παλάτι τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ήταν το μήνυμα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) προς τους συνδρομητές του.

Κάπως έτσι σκιάστηκε η επανεμφάνιση της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας και συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ λόγω των κατηγοριών ότι η πρώτη (;) επίσημη φωτογραφία είναι «πειραγμένη» σε υπολογιστή. Στην φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον φαίνεται η Κέιτ Μίντλεντον να κάθεται σε μια καρέκλα και γύρω της βρίσκονται τα τρία παιδιά.

H πριγκίπισσα της Ουαλίας καθιστή σε μια καρέκλα και περικυκλωμένη από τα τρία, επίσης χαμογελαστά παιδιά της, εξέφραζε στη λεζάντα της επίμαχης φωτογραφίας τις ευχαριστίες της «για τις θερμές ευχές και τη συνεχή στήριξη, τους τελευταίους δύο μήνες».

Η οικογενειακή φωτογραφία είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ μετά τη νοσηλεία της στις 16 Ιανουαρίου για μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, δίχως ακόμη να έχει διευκρινιστεί η αιτία. Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στη δημόσια ζωή και τα καθήκοντά της στις 8 Ιουνίου προκειμένου να παρευρεθεί στο Trooping the Color, στην μεγαλειώδη παραδοσιακή πομπή, στο Ουεστμινστερ.

Ρεπορτάζ: Βάνα Κουτρουλου | ΕΡΤΝews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος