Ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση: “Το ΚΘΒΕ στην εκπαίδευση”

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, ολοκληρώνοντας την τρίτη χρονιά επιτυχημένης υλοποίησης του προγράμματος «Το ΚΘΒΕ στην Εκπαίδευση», με την πραγματοποίηση εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την Α’βάθμια και τη Β’βάθμια Εκπαίδευση, σε σχολικές μονάδες πέντε περιφερειών της χώρας (Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας), διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση, μέσω Webex, τη Δευτέρα 31 Μαΐου στις 19.00.

Στη συνάντηση αυτή, θα δοθεί η δυνατότητα να παρουσιαστούν τα προγράμματα, να δοθούν στοιχεία για την πορεία υλοποίησής τους αλλά και να προβληθούν τα αποτελέσματα της συμμετοχής των σχολικών μονάδων και η δουλειά των εκπαιδευτικών με τους μαθητές τους. Ταυτόχρονα,  σχολικές μονάδες και εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με νέες δημιουργικές διεξόδους και καλές πρακτικές που αυτό προτείνει, υποβοηθώντας το συνολικότερο εκπαιδευτικό τους έργο.

Σκοπός αυτής της ανοιχτής συνάντησης είναι τα αποτελέσματα της δουλειάς των σχολικών μονάδων να διαχυθούν στις  σχολικές κοινότητες αλλά και στις τοπικές κοινωνίες, και κυρίως να ενθαρρυνθεί η δικτύωση και συνεργασία μεταξύ σχολικών μονάδων που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση ή και σε απομακρυσμένα σημεία της χώρας.

Η πράξη φέρει τον γενικό τίτλο «Το ΚΘΒΕ στην Εκπαίδευση» και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το Ελληνικό Δημόσιο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ήδη υλοποιημένα προγράμματα μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΘΒΕ: https://www.ntng.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=29

Για εγγραφή στη συζήτηση και αποστολή του συνδέσμου, παρακαλούμε απευθυνθείτε εδω: ekpaideutika@ntng.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος