Ανώγεια: Σύλληψη 33χρονου για βιασμό μετά από καταγγελία 32χρονης – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Υπόθεση βιασμού στα Ανώγεια ερευνούν από χθες οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν ένα ντόπιο 33 ετών και προσήγαγαν έναν ακόμη 45 ετών,, ενώ το φερόμενο ως θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο. Το απόγευμα ο συλληφθείς οδηγείται στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής. Όπως η 32χρονη ημεδαπή φέρεται να κατήγγειλε στην Αστυνομία, η ίδια και ο σύντροφος της ήταν σε παρέα με τους δύο άνδρες σε εκδήλωση, στο πλαίσιο φεστιβάλ που διεξάγεται στην περιοχή.

Οι δύο άνδρες φέρονται να παρότρυναν την 32χρονη να πίνει αλκοόλ, με αποτέλεσμα εκείνη να μεθύσει. Όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας, ο 32χρονος προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει ως εκεί, όπου την άφησε, σε κατάσταση μέθης. Στο Κέντρο Υγείας έφτασε μετά από λίγο και ο σύντροφός της και καθώς η κοπέλα δήλωσε ότι δεν αισθανόταν καλά και ανέφερε ότι πιθανόν έπεσε θύμα βιασμού την μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, οι γιατροί του οποίου ενημέρωσαν την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης, η 32χρονη έφτασε στο νοσοκομείο στις 9 το πρωί της Κυριακής και δήλωσε στους γιατρούς ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Εξετάστηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, από ιατροδικαστή, παρουσία γυναικολόγου και στην συνέχεια της χορηγήθηκε αντιβίωση και λοιπή φαρμακευτική αγωγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν ενδείξεις βιασμού, ωστόσο έχουν ληφθεί δείγματα και αναμένεται το ιατροδικαστικό πόρισμα, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Η 32χρονη φέρεται να κατονόμασε τους δύο άνδρες, ως εκείνους που σκοπίμως, όπως εμφανίχεται να υποστήριξε, την μέθυσαν για να ακολουθήσουν τα όσα κατήγγειλε. Χθες το βράδυ οι δύο καταγγελλόμενοι προσήχθησαν από την Αστυνομία. Ο 33χρονος συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και θα οδηγηθεί στις 7 το απόγευμα σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου. Ο ίδιος, πάντως, προανακριτικά, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με την θέληση και της ίδιας.
Την υπόθεση ερευνά η Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος