Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο από τον Εύοσμο για ένα κινητό – Τον έδερναν ακόμα και όταν λιποθύμησε

Σοκ προκαλεί η είδηση της άγριας επίθεσης που δέχθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σύμφωνα με καταγγελία, ένας 15χρονος από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, από μία παρέα 17αρηδων που ήθελαν να του  κλέψουν το κινητό τηλέφωνο. Ο ανήλικος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακόμα, όπως είπε η μητέρα του, δεν έχει συνείδηση το τι του έχει συμβεί. Η ίδια κατέθεσε το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Ιουλίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της.

Εξερχόμενη από το γραφείο όπου κατέθεσε δήλωσε χαρακτηριστικά «θέλω το παιδί μου να ξανακυκλοφορήσει ελεύθερο. Θέλω και τα άλλα παιδιά να κυκλοφορούν ελευθερία. Δεν πρέπει να μπει ένας φραγμός; Τι θα πει είναι ανήλικα; Θέλω περισσότερη αστυνόμευση για μεγαλύτερη ασφάλεια… Θέλω αποτέλεσμα για να προφυλαχθούν και τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου»

Ένα ακόμα στοιχείο της υπόθεσης που σοκάρει είναι πως οι νεαροί δράστες, που του επιτέθηκαν είχαν τόσο μένος, που δεν σταμάτησαν να τον χτυπούν ακόμα και όταν εκείνος λιποθύμησε. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του εφήβου ο γιος της ήταν με έναν φίλο του στην περιοχή, όταν μια παρέα περίπου οκτώ ατόμων, τον φώναξε με το πρόσχημα ότι τον είδαν να τους φωτογραφίζει. Ο 15χρονος τους πλησίασε και του επιτέθηκαν παίρνωντας και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 15χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης, με την κατάσταση της υγείας του να δείχνει σταδιακά σημάδια βελτίωσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος