Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών Γιώργος Ανδρέου

Ο καταξιωμένος Σερραίος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός παραγωγός και συγγραφέας Γιώργος Ανδρέου είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Περίμετρος” της ΕΡΤ3 για τα νέα του καθήκοντα λέγοντας πως είναι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς αγαπά ιδιαίτερα τον τόπο αυτό και εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσε προς τον πατέρα του, τον Δήμαρχο Σερρών Ανδρέα Ανδρέου να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην πρόοδο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

O κ. Ανδρέου τόνισε ότι “αυτές οι θέσεις πρέπει να στελεχώνονται με ανθρώπους που γνωρίζουν την τοπική κοινωνία, αλλά έχουν και την εμπειρία του “κέντρου”. Εγώ είμαι ένας από αυτούς, γεννήθηκα στις Σέρρες και μεγάλωσα εδώ, αλλά έχω μια μακρά πορεία και γνωρίζω καλά τον χώρο του πολιτισμού”. Ο νέος διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών δήλωσε ότι το 2022 το θέατρο θα αφιερώσει τις δράσεις του στην επέτειο της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή με έμφαση στον ρόλο των γυναικών.

“Όραμα μας και στόχος είναι η αναβάθμιση και ενίσχυση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προκειμένου να αποτελέσει σημείο αναφοράς όχι μόνο στις Σέρρες, αλλά και πανελλαδικά” κατέληξε ο ίδιος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος