Άνδρας στην Κίσσαμο κλείστηκε στο σπίτι του και απειλεί να ανατιναχθεί – Στο σημείο ειδικές δυνάμεις και ψυχολόγος

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον Πύργο Κισσάμου, όπου ένας άνθρωπος έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του. Το συμβάν ξεκίνησε όταν σήμερα το πρωί, ζητήθηκε από την Εισαγγελία Χανίων, η σύλληψη του άνδρα, αφού απειλούσε εισαγγελείς και δικαστικούς λειτουργούς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Κισσάμου έσπευσαν στην περιοχή, για να τον συλλάβουν, ο ίδιος ωστόσο βγήκε από το σπίτι του που ζει με τη σύζυγό του κρατώντας στο ένα χέρι ένα μαχαίρι και στο άλλο ένα μασούρι δυναμίτη.

Άνδρας στην Κίσσαμο κλείστηκε στο σπίτι του και απειλεί να ανατιναχθεί – Στο σημείο ειδικές δυνάμεις και ψυχολόγος
Ο άνδρας που απειλεί να ανατιναχθεί

Οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο διοικητής ενημέρωσε το Αρχηγείο και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, τα ΕΚΑΜ και διαπραγματευτές. Οι διαπραγματεύσεις γίνονται με τη σύζυγό του.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει συλληφθεί πολλές φορές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά, είναι και ο ίδιος χρήστης, ενώ αντιμετωπίζει και ψυχιατρικά προβλήματα. Το ζευγάρι έχει ένα παιδί το οποίο δεν βρίσκεται στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος πήρε τηλέφωνο στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, ενημερώνοντας για τις προθέσεις του . Όπως είπε: «Έχω κλειδώσει τη μητέρα μου και τη γυναίκα μου στην κουζίνα. Την αδερφή μου με τα παιδιά από τον πάνω όροφο τους έδιωξα. Είχα λατομείο και έχω εκρηκτικά πάνω μου αλλά και σε όλο το σπίτι και θα το ανατινάξω. Βγήκα από τον ΟΚΑΝΑ είμαι καθαρός από πρέζα αλλά θέλουν να με μπλέξουν με κοκαΐνη…Αυτή είναι η τελευταία μέρα που ζώ. Θα τους τινάξω και θα αυτοκτονήσω».

Φωτογραφία: ertnews.gr

Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου, Παντελής Χουλάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος