«Αναβάλει» τη μπουνιά στο πρόσωπο του Τραμπ ο Ντε Νίρο

Αν και ο  Ρόμπερτ Ντε Νίρο έχει υποσχεθεί  στον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα τον χτυπήσει στο πρόσωπο, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία  και δήλωσε ότι «περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει».

Ο Ντε Νίρο, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC για να σχολιάσει τη νίκη – έκπληξη του Τραμπ στις εκλογές της Τρίτης.

Ο διάσημος ηθοποιός κυκλοφόρησε μόλις πριν ένα μήνα βίντεο λέγοντας ότι ήθελε να ρίξει μία μπουνιά στο πρόσωπο του Τραμπ αποκαλώντας τον «ηλίθιο, εθνική καταστροφή που φέρνει αμηχανία στη χώρα… αυτός ο ανόητος, αυτός ο Μπόζο».

Όταν ο Κίμελ ρώτησε τον Ντε Νίρο εάν πρόκειται να δώσει την γροθιά στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ, ο ηθοποιός απάντησε: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό τώρα είναι πρόεδρος. Και έχω μάθει να σέβομαι αυτό το αξίωμα… Απλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να κάνει και πώς πρόκειται να υλοποιήσει ορισμένα πράγματα. Και όπως έχουμε διαπιστώσει ακόμα και σήμερα σε πολλές πόλεις υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι αναστατωμένοι και διαδηλώνουν εναντίον του».

Πάντως ο 73χρονος ηθοποιός μεταξύ σοβαρού και αστείου δήλωσε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ιταλική του υπηκοότητα λέγοντας ότι «θα πρέπει πιθανώς να κινηθώ προς τα εκεί».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ -ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος