Ανανεώθηκαν όλες οι συμβάσεις προσωπικού στις δομές φροντίδας ηλικιωμένων και ΑμεΑ στη Β. Ελλάδα

Array

Δομές προστασίας και φροντίδας ευάλωτων συμπολιτών μας επισκέφτηκε η υφυπουργός Εργασίας και Kοινωνικών Yποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοίνωσε η κ. Μιχαηλίδου ανανεώθηκαν όλες οι συμβάσεις προσωπικού στις δομές φροντίδας ηλικιωμένων και ΑμεΑ στη Β. Ελλάδα. Η παράταση, τόνισε, αφορά σε 500 ειδικευμένους εργαζόμενους πανελλαδικά ενώ μελετάται η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Η υφυπουργός συναντήθηκε με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης Σταύρο Καλαφάτη και συζήτησαν για την υλοποίηση των δράσεων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Αμέσως μετά, επισκέφθηκε το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Θεσσαλονίκης «Ο ‘Αγιος Δημήτριος», το Παράρτημα Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο ‘Αγιος Παντελεήμονας» και το Οικοτροφείο Θηλέων «Η Μέλισσα».

Στο πλαίσιο της ψηφιακής καμπάνιας «race for autism» που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κόσμου απέναντι στον αυτισμό η υφυπουργός συναντήθηκε με τον Παραολυμπιονίκη Στέλιο Μαλακόπουλο. Ο ίδιος ανέλαβε να τρέξει γι αυτό το σκοπό πέντε χιλιόμετρα ή θα κάνει 50 χιλιόμετρα στο στατικό ποδήλατο. Η προετοιμασία του συνεχίζεται εντατικά με στόχο  δύο μετάλλια στο Τόκιο. Στο άλμα εις μήκος και στα 400 μέτρα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος