Ανακοίνωση για απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και λεωφορείων στην ΠΑΘΕ

Προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει στην ΠΑΘΕ για όλα τα φορτηγά αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία.

Από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (έντονη χιονόπτωση – παγετός) που εκδηλώνονται στον Νομό Αττικής αλλά και σε άλλες περιοχές της επικράτειας θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας.

Συγκεκριμένα από 11.00 ώρα σήμερα (24 Ιανουαρίου 2022) και μέχρι την ύφεση των καιρικών φαινομένων, ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μικτού βάρους άνω του 3,5 τόνων και των Λεωφορείων, στο ρεύμα πορείας με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα επί του οδικού άξονα του Αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από διόδια Μαλγάρων έως κόμβο Κλειδίου.

Επίσης, από τις 10:00 ώρα σήμερα απαγορεύεται η κυκλοφορία από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Από τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι, καθώς και τα οχήματα που κατευθύνονται από κόμβο Κλειδίου προς Εγνατία Οδό και εκείνα, που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λαμίας.

ΠΗΓΗ: ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος