Ανακαλύφθηκε μετά από 65 χρόνια η ταυτότητα του “The Boy in the Box”

Array

Tον Φεβρουάριο του 1957, βρέθηκε τοποθετημένο μέσα σε ένα κουτί ένα νεκρό αγόρι ηλικίας 3-7 χρονών στην Φιλαδέλφεια τον ΗΠΑ. Το νεαρό αγόρι ήταν δολοφονημένο και το σώμα του βρισκόταν σε άθλια κατάσταση. Είχε κακοποιηθεί, ενώ το σώμα του ήταν πάρα πολύ αδύναμο. Περιέργως, το σώμα του ήταν καθαρό και περιποιημένο.

Αιτία θανάτου μέχρι και σήμερα θεωρείται ότι είναι από τραύμα αμβλείας δύναμης. Για πολλά χρόνια το σώμα του ήταν θαμμένο, σε νεκροταφείο, αλλά το 1998 το νεαρό αγόρι ξεθάφτηκε, για να πάρουν το DNA του, με σκοπό την αναγνώριση του μέσω γενετικού ελέγχου.

Χθες, στις 30 Νοεμβρίου του 2022, το αστυνομικό τμήμα της Φιλαδέλφειας ανακοίνωσε πως επιτέλους βρέθηκε η ταυτότητα του άτυχου αγοριού μετά από 65 ολόκληρα χρόνια. Ήταν παιδί επιφανούς οικογένειας, η οποία κατοικούσε στο Delaware County της Pennsylvania στις ΗΠΑ.

Περισσότερες ενημερώσεις θα υπάρξουν την επόμενη βδομάδα από το αστυνομικό τμήμα, ενώ ήδη μέσω του γενετικού ελέγχου και δεδομένων γενεαλογίας που υπάρχουν οι αρχές θα προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφή με μέλη της οικογένειας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος