Ανακαίνιση και αναβάθμιση δυο αθλητικών χώρων σε Συκιές και Πεύκα

Array

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου υπέγραψε  με τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών κ. Σίμο Δανιηλίδη, προγραμματική σύμβαση που αφορά σε συντηρήσεις και μικροσυσκευές αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Ειδικότερα η σύμβαση περιλαμβάνει:

  • Tην ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου στο κλειστό γυμναστήριο κάτω από τις κερκίδες του Θεάτρου Καρόλου Κουν, στην Δημοτική Ενότητα Συκεών.
  • Την ανακαίνιση του γηπέδου καλαθοσφαίρισης της Δημοτικής Ενότητας Πεύκων: τμηματική αποξήλωση και επίστρωση με ασφαλτικό τάπητα, επίστρωση με ελαστικό χυτό τάπητα εξωτερικού χώρου, τοποθέτηση μπασκετών, τοποθέτηση περίφραξης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 985.800 ευρώ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης συγχρηματοδοτεί το έργο. Η κατασκευή του θ’ αρχίσει μετά από την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης που θα συνάψει ο Δήμος Νεάπολης Συκεών με τον ανάδοχο του έργου. Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου δήλωσε «Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης μεριμνά για τις αθλητικές εγκαταστάσεις όλων των Δήμων. Στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που κάνουμε για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των δημοτών σε θέματα οδοποιίας και τεχνικών έργων έχουμε προχωρήσει και σ’ ένα πρόγραμμα παρεμβάσεων σ’ ένα μεγάλο αριθμό δημοτικών και αθλητικών εγκαταστάσεων προκειμένου να βελτιώσουν και να αναβαθμίσουν τις

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος