Αλλεπάλληλες συλλήψεις σε Χαλκιδική και Πέλλα για σωρεία κλοπών το τελευταίο 24ωρο

Συνελήφθησαν χθες (2 Αυγούστου 2021) το απόγευμα, σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, διέρρηξαν δύο οικίες και ένα όχημα, από όπου αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, συνολικής αξίας 580 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Την ίδια ημέρα, συνελήφθη στην Πέλλα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι, όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα αφαίρεσε από κατάστημα 2 καθίσματα, συνολικής αξίας 450 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν τα κλεμμένα καθίσματα και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους 250 γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί για αυτές οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Ακόμη μία αυτόφωρη σύλληψη έγινε σήμερα 3 Αυγούστου 2021, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας. Ένας αλλοδαπός άνδρας, εισήλθε παράνομα σε οικία, από όπου, ωστόσο, δεν πρόλαβε να αφαιρέσει τίποτα.

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος