Αλέξης Χαρίτσης: “Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει μέτρα χωρίς αντίκρισμα-Θα παρουσιάσουμε μία διαφορετική προοπτική για τη χώρα”

Array

Προγραμματική πρόταση που θα απαντάει στις βασικές αγωνίες των πολιτών θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της 85ης ΔΕΘ, τόνισε στην ΕΡΤ3 ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.«Είναι σημαντικό για την ίδια την κοινωνία να παρουσιάσουμε μια διαφορετική προοπτική για τη χώρα» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης, τονίζοντας ότι «ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει πλειοδοσίες και μέτρα χωρίς αντίκρισμα στη ζωή του και αντιλαμβάνεται ότι οι θριαμβολογίες της κυβέρνησης για την οικονομία απέχουν πολύ από την πολύ δύσκολη πραγματικότητα που βιώνει».

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις και τα σενάρια για εκλογές, ο κ. Χαρίτσης είπε ότι “αυτή την στιγμή τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην ελληνική κοινωνία είναι η οργή, ο φόβος και η αβεβαιότητα για το αύριο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει περισσότερα για να καρπωθεί αυτή τη δυσαρέσκεια, όχι με στενά κομματικούς όρους αλλά να της δώσει μία διέξοδο, ελπίδα και προοπτική”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα το Σαββατοκύριακο από το βήμα της 85ης ΔΕΘ, θα είναι το εφαλτήριο για αυτή τη δημοσκοπική ανάκαμψη, κατέληξε ο κ. Χαρίτσης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος