Αλ. Τσίπρας: Να συζητήσουμε στην πορεία προς τις κάλπες πώς θα μπορέσουμε να δώσουμε προοπτική

Το ζήτημα της τηλεμαχίας καθώς και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει τω εκλογών παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική συνέντευξη, ενώ μίλησε και για την σύντροφό του και την σχέση του με τα παιδιά του.

O ΣΥΡΙΖΑ και ξέρει και μπορεί να φέρει την αλλαγή ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha. H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε, θα κάνει παρεμβάσεις για ελάφρυνση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, μείωση του ΦΠΑ και Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, πραγματική φορολόγηση στους παρόχους ενέργειας, σαρωτικούς ελέγχους στην αγορά για την πάταξη της κερδοσκοπίας.

Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι αυτές γίνονται στο πλαίσιο προγραμματικών συγκλίσεων και είναι το πρώτο κόμμα αυτό το οποίο βάζει τους όρους του.

Ερωτηθείς δε για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τα σενάρια που αποδίδονται σε αυτόν περί προγράμματος για κλείσιμο των τραπεζών ο κ. Τσίπρας υπενθύμισε ότι πριν από λίγες μέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συνάντηση με τον καγκελάριο Σολτς. «Πιστεύετε ότι θα υπήρχε τέτοια συζήτηση και τέτοια συνάντηση αν θεωρούσε ότι θα υιοθετούσα ποτέ τέτοιες προτάσεις» ανέφερε.

Ο κ. Τσίπρας όμως μίλησε χαμογελαστός σε προσωπικό τόνο όταν ρωτήθηκε για την οικογένειά του, τη σύντροφό του Μπέτυ και τα παιδιά του. Παραδέχθηκε ότι τον πρώτο ρόλο στο σπίτι τον έχει η σύντροφός του, είναι εκείνος όμως ο οποίος ξυπνά το πρωί τα παιδιά για το σχολείο ενώ όπως ανέφερε τα πηγαίνει σε παιδικά πάρτι. Επίσης, αποκάλυψε ότι στο σπίτι δεν υπάρχει πια τηλεόραση.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα με ένα πολύ πυκνό πρόγραμμα περιοδειών σε όλη τη χώρα.

Σήμερα το βράδυ θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική εκδήλωση στα Χανιά.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος